INFORMACIONE RRETH BLERJES

Porosite mund te behen permes web shop, telefonit, facebook, instagram

 Transporti ne Kosove 2€

Transporti ne Shqiperi, Maqedoni, Mal te Zi 5€


Blerjet me vlere totale mbi 50 € nuk paguajne transport brenda Kosoves

Porosia vjen prej 24 deri 48 ore

Stafi i Elite Life ben paketimin e produktit, dhe udhezon posten e shpejte qe te dorezoje porosine ne adresen e dhene nga klient. Posta e shpejte do te ju telefonojne ne numrin e shenuar nga ju kur te afrohet ne destinimin e kerkuar nga klienti.

Po, gjithesesi. ELITE LIFE eshte biznes i regjistruar dhe i obliguar qe te faturoje per cdo blerje

INFORMACIONE RRETH PAGESES

Pagesa kryhet pasi te pranoni porosine nga posta e shpejte me para ne dore

Per momentin pagesat bankare nuk procesohen. Do ju informojme posa ky sherbim te funksionalizohet

Një listë e produkteve te dëshiruara është një veçori në e-commerce që i lejon blerësit të krijojnë koleksione të personalizuara të produkteve që duan të blejnë dhe t’i ruajnë ato në llogarinë e tyre të përdoruesit.

Lajmeroni menjehere posten e shpejte kur te pranoni produktin

Porosia mund te ndryshoje ose anulohet para dorezimit te porosise nga posta e shpejte. 

Do te jete shume veshtire te anulohet porosia pasi te pranohet produkti i kerkuar.

Ju lutem te beni porosi me kujdes

Gjurmimi i porosive ju lejon të monitoroni të gjitha porositë dhe dërgesat tuaja në internet dhe të komunikoni statusin e porosisë tek klientët tuaj në çdo moment në kohë.