Showing all 4 results

Curcumin Elite ™ Ekstrakt Shafrani

34
BEST SELLER
  • 60 kapsula vegjetariane
  • Artikulli # 02407

Mbështetni një reagim të shëndetshëm inflamatorë me kurkuminën tonë më të mirë ndonjëherë

Një mijë vjet traditë dhe kërkime kanë rezultuar në këtë: një ekstrakt shafrani me mbi 45 herë më shumë biodisponibilitet të formave aktive të komponimeve të shafranit që ju nevojiten për të mbështetur një reagim të shëndetshme inflamatore dhe për të inkurajuar vitalitetin e tërë trupit.
Pa Glyten Jo OMGJ (Non-GMO) Vegjetariane
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Menaxhimi i Inflamacionit | Kundër plakjes dhe ndihon jetëgjatësinë | Shëndeti i trurit | Shëndeti i Zemrës | Shëndeti i nyjeve

Kapsula Magnezi

15
  • 500 mg, 100 kapsula vegjetariane
  • Artikulli # 01459

Shtesë Magnezi për shëndetin kardiovaskular dhe tërë trupin

Shtesa jonë e magnezit ofron dozën ditore të magnezit që trupi juaj ka nevojë për të mbështetur shëndetin e zemrës dhe kockave, metabolizmin e shëndetshëm të energjisë, funksionin e trurit dhe shumë më tepër.
Gluten free Non-GMO Vegetarian
Health Concerns: Heart Health | Bone Health | Mood Support

Resveratrol

34
  • 100 mg, 60 kapsula vegjetariane
  • Artikulli # 02210

Shtesë kundër plakjes që promovon shëndetin dhe jetëgjatësinë

Shtojca jonë e jetëgjatësisë Resveratrol është bërë me trans-resveratrol, një lëndë ushqyese kundër plakjes që promovon shëndetin dhe jetëgjatësinë, dhe i është shtohar edhe kuercetin bioflavonoid për përfitime të mëtejshme.
Jo OMGJ (Non-GMO),  Vegjetariane
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Kundër plakjes dhe jetëgjatësi | Shëndeti i zemrës

Super Omega-3 EPA/DHA Vaj Peshku, Lignans Susam dhe Ekstrakt Ulliri

34
120 kapsula të buta, Artikulli # 01982 Përfitimet gjithëpërfshirëse të vajit të peshkut për shëndetin e zemrës, trurin dhe më gjerë Formula jonë më e shitur Super Omega-3 EPA/DHA është një vaj peshku i certifikuar me 5 yje nga IFOS™ 5-star i mbushur me acide yndyrore EPA dhe DHA, polifenole ulliri dhe më shumë për të promovuar shëndetin e zemrës, shëndetin e trurit dhe më gjerë. Jo-OMGJ | Pa Glyten