Showing all 4 results

Curcumin Elite ™ Ekstrakt Shafrani

34
BEST SELLER
  • 60 kapsula vegjetariane
  • Artikulli # 02407

Mbështetni një reagim të shëndetshëm inflamatorë me kurkuminën tonë më të mirë ndonjëherë

Një mijë vjet traditë dhe kërkime kanë rezultuar në këtë: një ekstrakt shafrani me mbi 45 herë më shumë biodisponibilitet të formave aktive të komponimeve të shafranit që ju nevojiten për të mbështetur një reagim të shëndetshme inflamatore dhe për të inkurajuar vitalitetin e tërë trupit.
Pa Glyten Jo OMGJ (Non-GMO) Vegjetariane
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Menaxhimi i Inflamacionit | Kundër plakjes dhe ndihon jetëgjatësinë | Shëndeti i trurit | Shëndeti i Zemrës | Shëndeti i nyjeve

Lecitin

24

97% Fosfatide të de-vajosura

  • 454 gram
  • Artikulli # 00020

Promovon strukturën dhe funksionimin e shëndetshëm të qelizave në tru

Lecitin vegane, jo-OMGJ (GMO), i nxjerrë nga soja, mbështet strukturën dhe rrjedhshmërinë e shëndetshme në membranat qelizore, si dhe shëndetin e trurit.
Pa Gluten Jo OMGJ (Non-GMO) Vegjetariane
Shqetësimet Shëndetësore: Shëndeti i Trurit | Shëndeti i Mëlçisë | Detoksifikim

Super Omega-3 EPA/DHA Vaj Peshku, Lignans Susam dhe Ekstrakt Ulliri

34
120 kapsula të buta, Artikulli # 01982 Përfitimet gjithëpërfshirëse të vajit të peshkut për shëndetin e zemrës, trurin dhe më gjerë Formula jonë më e shitur Super Omega-3 EPA/DHA është një vaj peshku i certifikuar me 5 yje nga IFOS™ 5-star i mbushur me acide yndyrore EPA dhe DHA, polifenole ulliri dhe më shumë për të promovuar shëndetin e zemrës, shëndetin e trurit dhe më gjerë. Jo-OMGJ | Pa Glyten

Super Ubiquinol CoQ10 me Mbështetje të Zgjeruar Mitokondriale ™

49
  • BEST SELLER
  • 100 mg, 60 kapsula të buta
  • Artikulli # 01426

CoQ10 Ultra-Absorbues ndihmon energjinë e qelizave, shëndetin e zemrës dhe trurit

Ubiquinol -i ynë i patentuar është shumë i disponueshëm, që do të thotë se është e lehtë për trupin të absorbohet. E kombinuar me PrimaVie® shilajit, shkalla e absorbimit rritet për të ndihmuar në promovimin e prodhimit të energjisë qelizore të reja të trupit.
Pa Glyten,  Jo OMGJ (Non-GMO)
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Shëndeti i Zemrës | Kundër plakjes dhe jetëgjatësi | Menaxhimi i kolesterolit | Menaxhimi i Energjisë