Showing all 4 results

Multivitamina Një-Në-Ditë

29
  • 60 tableta
  • Artikulli # 02313

Shtesë e Multivitaminave dhe Mineraleve

Një dozë e shëndetshme, një herë në ditë, e multivitaminave dhe mineraleve.
Pa Glyten, Jo OMGJ(Non-GMO)
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Kundër plakjes dhe jetëgjatësi

Resveratrol

34
  • 100 mg, 60 kapsula vegjetariane
  • Artikulli # 02210

Shtesë kundër plakjes që promovon shëndetin dhe jetëgjatësinë

Shtojca jonë e jetëgjatësisë Resveratrol është bërë me trans-resveratrol, një lëndë ushqyese kundër plakjes që promovon shëndetin dhe jetëgjatësinë, dhe i është shtohar edhe kuercetin bioflavonoid për përfitime të mëtejshme.
Jo OMGJ (Non-GMO),  Vegjetariane
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Kundër plakjes dhe jetëgjatësi | Shëndeti i zemrës

Two-Per-Day Multivitamin

31
BEST IN CLASS
  • 120 capsules
  • Item # 02314

Healthy dose of multivitamins & minerals

Our best-selling Two-Per-Day multivitamin capsules provide a healthy dose of high-quality vitamins, minerals and other nutrients, such as carotenoid plant extracts, quercetin, 5-MTHF folate and more.
Gluten free Non-GMO
Health Concerns: Anti-Aging & Longevity

Vitamin D3

14
BEST SELLER
  • 125 mcg (5000 IU), 60 kapsula të buta
  • Artikulli # 01713

Vitamina e Diellit është çelësi për kockat e forta dhe shëndetin imunitar

Shumë prej nesh nuk marrin vitaminë D të mjaftueshme vetëm nga rrezet e diellit dhe dieta - por ne kemi nevojë për këtë lëndë ushqyese për kocka të shëndetshme dhe një sistem imunitar të fortë. Shtesa jonë me potencë të lartë plotëson këtë mungesë.
Pa Glyten,  Jo OMGJ (Non-GMO)
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Shëndeti i Kockave | Kundër plakjes dhe jetëgjatësi | Mbështetje imune | Menaxhimi i Inflamacionit