Showing all 10 results

Curcumin Elite ™ Ekstrakt Shafrani

34
BEST SELLER
 • 60 kapsula vegjetariane
 • Artikulli # 02407

Mbështetni një reagim të shëndetshëm inflamatorë me kurkuminën tonë më të mirë ndonjëherë

Një mijë vjet traditë dhe kërkime kanë rezultuar në këtë: një ekstrakt shafrani me mbi 45 herë më shumë biodisponibilitet të formave aktive të komponimeve të shafranit që ju nevojiten për të mbështetur një reagim të shëndetshme inflamatore dhe për të inkurajuar vitalitetin e tërë trupit.
Pa Glyten Jo OMGJ (Non-GMO) Vegjetariane
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Menaxhimi i Inflamacionit | Kundër plakjes dhe ndihon jetëgjatësinë | Shëndeti i trurit | Shëndeti i Zemrës | Shëndeti i nyjeve

Enzimat e Përforcuara Super Tretëse

24
BEST SELLER
 • 60 kapsula vegjetariane
 • Artikulli # 02021

Ndihmon tretjen dhe rehatinë - veçanërisht për dietat me bazë bimore

Enzimat e Përforcuara Super Tretëse përmbajnë 10 enzima vegjetariane. Ndihmon në zbërthimin e ushqimeve si proteina, qumështi dhe yndyra-por është formuluar kryesisht për të mbështetur njerëzit në dieta me bazë bimore.
Pa Glyten, Jo OMGJ (Non-GMO) Vegjetariane
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Shëndeti i sistemit tretës

Kapsula Magnezi

15
 • 500 mg, 100 kapsula vegjetariane
 • Artikulli # 01459

Shtesë Magnezi për shëndetin kardiovaskular dhe tërë trupin

Shtesa jonë e magnezit ofron dozën ditore të magnezit që trupi juaj ka nevojë për të mbështetur shëndetin e zemrës dhe kockave, metabolizmin e shëndetshëm të energjisë, funksionin e trurit dhe shumë më tepër.
Gluten free Non-GMO Vegetarian
Health Concerns: Heart Health | Bone Health | Mood Support

Lecitin

24

97% Fosfatide të de-vajosura

 • 454 gram
 • Artikulli # 00020

Promovon strukturën dhe funksionimin e shëndetshëm të qelizave në tru

Lecitin vegane, jo-OMGJ (GMO), i nxjerrë nga soja, mbështet strukturën dhe rrjedhshmërinë e shëndetshme në membranat qelizore, si dhe shëndetin e trurit.
Pa Gluten Jo OMGJ (Non-GMO) Vegjetariane
Shqetësimet Shëndetësore: Shëndeti i Trurit | Shëndeti i Mëlçisë | Detoksifikim

Multivitamina Një-Në-Ditë

29
 • 60 tableta
 • Artikulli # 02313

Shtesë e Multivitaminave dhe Mineraleve

Një dozë e shëndetshme, një herë në ditë, e multivitaminave dhe mineraleve.
Pa Glyten, Jo OMGJ(Non-GMO)
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Kundër plakjes dhe jetëgjatësi

Resveratrol

34
 • 100 mg, 60 kapsula vegjetariane
 • Artikulli # 02210

Shtesë kundër plakjes që promovon shëndetin dhe jetëgjatësinë

Shtojca jonë e jetëgjatësisë Resveratrol është bërë me trans-resveratrol, një lëndë ushqyese kundër plakjes që promovon shëndetin dhe jetëgjatësinë, dhe i është shtohar edhe kuercetin bioflavonoid për përfitime të mëtejshme.
Jo OMGJ (Non-GMO),  Vegjetariane
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Kundër plakjes dhe jetëgjatësi | Shëndeti i zemrës

Super Omega-3 EPA/DHA Vaj Peshku, Lignans Susam dhe Ekstrakt Ulliri

34
120 kapsula të buta, Artikulli # 01982 Përfitimet gjithëpërfshirëse të vajit të peshkut për shëndetin e zemrës, trurin dhe më gjerë Formula jonë më e shitur Super Omega-3 EPA/DHA është një vaj peshku i certifikuar me 5 yje nga IFOS™ 5-star i mbushur me acide yndyrore EPA dhe DHA, polifenole ulliri dhe më shumë për të promovuar shëndetin e zemrës, shëndetin e trurit dhe më gjerë. Jo-OMGJ | Pa Glyten

Super Ubiquinol CoQ10 me Mbështetje të Zgjeruar Mitokondriale ™

49
 • BEST SELLER
 • 100 mg, 60 kapsula të buta
 • Artikulli # 01426

CoQ10 Ultra-Absorbues ndihmon energjinë e qelizave, shëndetin e zemrës dhe trurit

Ubiquinol -i ynë i patentuar është shumë i disponueshëm, që do të thotë se është e lehtë për trupin të absorbohet. E kombinuar me PrimaVie® shilajit, shkalla e absorbimit rritet për të ndihmuar në promovimin e prodhimit të energjisë qelizore të reja të trupit.
Pa Glyten,  Jo OMGJ (Non-GMO)
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Shëndeti i Zemrës | Kundër plakjes dhe jetëgjatësi | Menaxhimi i kolesterolit | Menaxhimi i Energjisë

Two-Per-Day Multivitamin

31
BEST IN CLASS
 • 120 capsules
 • Item # 02314

Healthy dose of multivitamins & minerals

Our best-selling Two-Per-Day multivitamin capsules provide a healthy dose of high-quality vitamins, minerals and other nutrients, such as carotenoid plant extracts, quercetin, 5-MTHF folate and more.
Gluten free Non-GMO
Health Concerns: Anti-Aging & Longevity

Vitamin D3

14
BEST SELLER
 • 125 mcg (5000 IU), 60 kapsula të buta
 • Artikulli # 01713

Vitamina e Diellit është çelësi për kockat e forta dhe shëndetin imunitar

Shumë prej nesh nuk marrin vitaminë D të mjaftueshme vetëm nga rrezet e diellit dhe dieta - por ne kemi nevojë për këtë lëndë ushqyese për kocka të shëndetshme dhe një sistem imunitar të fortë. Shtesa jonë me potencë të lartë plotëson këtë mungesë.
Pa Glyten,  Jo OMGJ (Non-GMO)
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Shëndeti i Kockave | Kundër plakjes dhe jetëgjatësi | Mbështetje imune | Menaxhimi i Inflamacionit