Showing the single result

7-Keto® DHEA Metabolite

42
  • 100 mg, 60 kapsula vegjetariane
  • Artikulli # 02479

Nxitni trupin për djegie të yndyrës

7-Keto® DHEA është treguar se promovon termogjenezën e shëndetshme, procesin e prodhimit të energjisë qelizore në formën e nxehtësisë. Kjo, së bashku me dietën dhe stërvitjen, mund t’ju ndihmojë të arrini një peshë të shëndetshme.
Pa Glyten, Jo OMGJ (Non-GMO), Vegjetarian
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Menaxhimi i Peshës | Balanci i hormoneve