Showing the single result

Super Omega-3 EPA/DHA Vaj Peshku, Lignans Susam dhe Ekstrakt Ulliri

34
120 kapsula të buta, Artikulli # 01982 Përfitimet gjithëpërfshirëse të vajit të peshkut për shëndetin e zemrës, trurin dhe më gjerë Formula jonë më e shitur Super Omega-3 EPA/DHA është një vaj peshku i certifikuar me 5 yje nga IFOS™ 5-star i mbushur me acide yndyrore EPA dhe DHA, polifenole ulliri dhe më shumë për të promovuar shëndetin e zemrës, shëndetin e trurit dhe më gjerë. Jo-OMGJ | Pa Glyten