Showing the single result

Super Ubiquinol CoQ10 me Mbështetje të Zgjeruar Mitokondriale ™

49
  • BEST SELLER
  • 100 mg, 60 kapsula të buta
  • Artikulli # 01426

CoQ10 Ultra-Absorbues ndihmon energjinë e qelizave, shëndetin e zemrës dhe trurit

Ubiquinol -i ynë i patentuar është shumë i disponueshëm, që do të thotë se është e lehtë për trupin të absorbohet. E kombinuar me PrimaVie® shilajit, shkalla e absorbimit rritet për të ndihmuar në promovimin e prodhimit të energjisë qelizore të reja të trupit.
Pa Glyten,  Jo OMGJ (Non-GMO)
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Shëndeti i Zemrës | Kundër plakjes dhe jetëgjatësi | Menaxhimi i kolesterolit | Menaxhimi i Energjisë