Showing the single result

Optimized Carnitine

31
60 kapsula | Artikulli # 02018

Promovon shëndetin e zemrës dhe trurit

Karnitina jonë e Optimizuar ofron tre forma karnitine të studiuara klinikisht që punojnë së bashku për t'ju ndihmuar të shëroheni nga ushtrimet më shpejt dhe të mbështesni shëndetin e zemrës, trurit dhe sistemit nervor
Gluten free | Non-GMO | Vegetarian
Shqetësimet shëndetësore: Menaxhimi i energjisë | Stili i jetesës dhe fitnesi aktiv | Shëndeti i trurit |  Shëndeti i zemrës