Showing all 5 results

Curcumin Elite ™ Ekstrakt Shafrani

34
BEST SELLER
  • 60 kapsula vegjetariane
  • Artikulli # 02407

Mbështetni një reagim të shëndetshëm inflamatorë me kurkuminën tonë më të mirë ndonjëherë

Një mijë vjet traditë dhe kërkime kanë rezultuar në këtë: një ekstrakt shafrani me mbi 45 herë më shumë biodisponibilitet të formave aktive të komponimeve të shafranit që ju nevojiten për të mbështetur një reagim të shëndetshme inflamatore dhe për të inkurajuar vitalitetin e tërë trupit.
Pa Glyten Jo OMGJ (Non-GMO) Vegjetariane
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Menaxhimi i Inflamacionit | Kundër plakjes dhe ndihon jetëgjatësinë | Shëndeti i trurit | Shëndeti i Zemrës | Shëndeti i nyjeve

Enzimat e Përforcuara Super Tretëse

24
BEST SELLER
  • 60 kapsula vegjetariane
  • Artikulli # 02021

Ndihmon tretjen dhe rehatinë - veçanërisht për dietat me bazë bimore

Enzimat e Përforcuara Super Tretëse përmbajnë 10 enzima vegjetariane. Ndihmon në zbërthimin e ushqimeve si proteina, qumështi dhe yndyra-por është formuluar kryesisht për të mbështetur njerëzit në dieta me bazë bimore.
Pa Glyten, Jo OMGJ (Non-GMO) Vegjetariane
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Shëndeti i sistemit tretës

Multivitamina Një-Në-Ditë

29
  • 60 tableta
  • Artikulli # 02313

Shtesë e Multivitaminave dhe Mineraleve

Një dozë e shëndetshme, një herë në ditë, e multivitaminave dhe mineraleve.
Pa Glyten, Jo OMGJ(Non-GMO)
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Kundër plakjes dhe jetëgjatësi

Two-Per-Day Multivitamin

31
BEST IN CLASS
  • 120 capsules
  • Item # 02314

Healthy dose of multivitamins & minerals

Our best-selling Two-Per-Day multivitamin capsules provide a healthy dose of high-quality vitamins, minerals and other nutrients, such as carotenoid plant extracts, quercetin, 5-MTHF folate and more.
Gluten free Non-GMO
Health Concerns: Anti-Aging & Longevity

Vitamin D3

14
BEST SELLER
  • 125 mcg (5000 IU), 60 kapsula të buta
  • Artikulli # 01713

Vitamina e Diellit është çelësi për kockat e forta dhe shëndetin imunitar

Shumë prej nesh nuk marrin vitaminë D të mjaftueshme vetëm nga rrezet e diellit dhe dieta - por ne kemi nevojë për këtë lëndë ushqyese për kocka të shëndetshme dhe një sistem imunitar të fortë. Shtesa jonë me potencë të lartë plotëson këtë mungesë.
Pa Glyten,  Jo OMGJ (Non-GMO)
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Shëndeti i Kockave | Kundër plakjes dhe jetëgjatësi | Mbështetje imune | Menaxhimi i Inflamacionit