Showing the single result

Super K

33
Shtojca e vitaminës K me K1 dhe dy forma të K2 Super K kombinon vitaminën K1 me dy forma të vitaminës K2 në një shtesë vitaminë K një herë në ditë për të ndihmuar në mbështetjen e shëndetit të kockave dhe zemrës. Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Shëndeti i zemrës Shëndeti i eshtrave