Lokacioni

NA VIZITONI NE PIKEN TONE TE SHITJES NE PRISHTINE
BENI POROSI PERMES FACEBOOK, INSTAGRAM, VIBER

rruga HASAN JASHARI #C11, Prishtine,

+383 46 70 70 90

Republika e Kosoves

INFORMACIONE RRETH PYETJEVE

PYETJE T ME TE SHPESHTA

Po te njejtin dhe eshte prodhim Amerikan, MADE IN U.S.A

Në shporten qe gjendet ne web faqe dhe ne emailin e shkruar nga ju

Produktet e porositura nuk kthehen. Ju lutem konsultoni mjekun apo specialistin para se të bëni porosinë.

Patjeter, varësisht nga kërkesat e klienteve, furnizimet do të bëhen me kohë

Porosite mund te behen nga shtetet ne vijim:

Kosove 

Shqiperi

Maqedoni

Mali i Zi

INFORMATION ABOUT US

CONTACT US FOR ANY QUESTIONS