Showing all 3 results

Vitamin D3

14
BEST SELLER
  • 125 mcg (5000 IU), 60 kapsula të buta
  • Artikulli # 01713

Vitamina e Diellit është çelësi për kockat e forta dhe shëndetin imunitar

Shumë prej nesh nuk marrin vitaminë D të mjaftueshme vetëm nga rrezet e diellit dhe dieta - por ne kemi nevojë për këtë lëndë ushqyese për kocka të shëndetshme dhe një sistem imunitar të fortë. Shtesa jonë me potencë të lartë plotëson këtë mungesë.
Pa Glyten,  Jo OMGJ (Non-GMO)
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Shëndeti i Kockave | Kundër plakjes dhe jetëgjatësi | Mbështetje imune | Menaxhimi i Inflamacionit

BioActive Complete B-Complex

16
BEST SELLER
  • 60 kapsula vegjetariane
  • Artikulli # 01945

Formula jonë më e plotë për përfitimet e vitaminës B

Kompleksi ynë BioActive Complete B ofron spektrin e plotë të përfitimeve të vitaminës B, në një formulë shumë të absorbueshme.
Pa Glyten | Gluten free,  Jo OMGJ | Non-GMO,  Vegjetarian
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Menaxhimi i Energjisë | Mbështetje për Shëndetin dhe Komfortin Nervor

Formula e Fëmijëve LIFE EXTENSION MIX™

27
  • 120 tableta të përtypshme
  • Artikulli # 02199

Multivitamina me shije boronice të kuqe, lehtë për tu përtypur nga fëmijët

Formula e Fëmijëve Life Extension ™ siguron sasi ushqyese të përshtatshme për fëmijët në një Multivitaminë me shije boronice, për një bazë të fortë ushqyese.
Pa Glyten, Jo OMGJ (Non-GMO)