Showing all 2 results

Multivitamina Një-Në-Ditë

29
  • 60 tableta
  • Artikulli # 02313

Shtesë e Multivitaminave dhe Mineraleve

Një dozë e shëndetshme, një herë në ditë, e multivitaminave dhe mineraleve.
Pa Glyten, Jo OMGJ(Non-GMO)
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Kundër plakjes dhe jetëgjatësi

Two-Per-Day Multivitamin

31
BEST IN CLASS
  • 120 capsules
  • Item # 02314

Healthy dose of multivitamins & minerals

Our best-selling Two-Per-Day multivitamin capsules provide a healthy dose of high-quality vitamins, minerals and other nutrients, such as carotenoid plant extracts, quercetin, 5-MTHF folate and more.
Gluten free Non-GMO
Health Concerns: Anti-Aging & Longevity