What makes your vape pens stand out from the competition?

At THC-O-Vape, we pride ourselves on our high quality vape pens and cartridges. Our pens are made with 900mg of THC oil, and our cartridges are filled with solventless hash oil that is triple distilled for purity. We also offer a wide variety of flavors to choose from, so you can find the perfect cartridge for your taste. Our products https://purekana.com/products/thc-o-vape-pens-900mg/ are lab tested to ensure that they meet the highest standards of quality, and we only use pure cannabis oil in our products. We also offer discreet shipping and a 100% satisfaction guarantee, so you can be sure you’re getting the best product possible when you order from THC-O-Vape.

What is CBD hemp oil and what are its benefits?

CBD hemp oil is a product made from the Cannabis plant that has high levels of cannabidiol (CBD) and low levels of tetrahydrocannabinol (THC). CBD oil is thought to provide a wide range of health benefits, including relief from pain, anxiety, and depression. Some people use CBD hemp oil to help with chronic pain, epilepsy, and other medical conditions. Hemp oil is also used as a natural cosmetic product and to improve skin health.

What do you do to cure a weed hangover?

There is no one-size-fits-all answer to this question, as the best way to cure a weed hangover will vary depending on the person. However, some tips for curing a weed hangover include drinking plenty of fluids, eating healthy foods, and getting plenty of rest. In addition, some people may find relief from symptoms of a weed hangover by using over-the-counter pain relievers or by taking prescription medications prescribed for anxiety or headaches. Finally, if you are experiencing severe symptoms from your weed hangovers it is always best to consult with a doctor.

Showing 1–12 of 16 results

7-Keto® DHEA Metabolite

42
 • 100 mg, 60 kapsula vegjetariane
 • Artikulli # 02479

Nxitni trupin për djegie të yndyrës

7-Keto® DHEA është treguar se promovon termogjenezën e shëndetshme, procesin e prodhimit të energjisë qelizore në formën e nxehtësisë. Kjo, së bashku me dietën dhe stërvitjen, mund t’ju ndihmojë të arrini një peshë të shëndetshme.
Pa Glyten, Jo OMGJ (Non-GMO), Vegjetarian
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Menaxhimi i Peshës | Balanci i hormoneve

ArthroMax® Advanced me NT2 Collagen™ & AprèsFlex

37
60 tableta | Artikulli # 02238

Formula jonë më e shitur për shëndetin, komoditetin dhe lëvizshmërinë e nyjeve/kyçeve

Ne formuluam ArthroMax® Advanced tonë më të shitur me NT2 Collagen ™ & AprèsFlex® për të siguruar ushqyes të përqendruar për shëndetin në nyje, rehati dhe mbështetjen e indeve lidhëse.
Gluten free | Non-GMO

BioActive Complete B-Complex

16
BEST SELLER
 • 60 kapsula vegjetariane
 • Artikulli # 01945

Formula jonë më e plotë për përfitimet e vitaminës B

Kompleksi ynë BioActive Complete B ofron spektrin e plotë të përfitimeve të vitaminës B, në një formulë shumë të absorbueshme.
Pa Glyten | Gluten free,  Jo OMGJ | Non-GMO,  Vegjetarian
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Menaxhimi i Energjisë | Mbështetje për Shëndetin dhe Komfortin Nervor

Curcumin Elite ™ Ekstrakt Shafrani

34
BEST SELLER
 • 60 kapsula vegjetariane
 • Artikulli # 02407

Mbështetni një reagim të shëndetshëm inflamatorë me kurkuminën tonë më të mirë ndonjëherë

Një mijë vjet traditë dhe kërkime kanë rezultuar në këtë: një ekstrakt shafrani me mbi 45 herë më shumë biodisponibilitet të formave aktive të komponimeve të shafranit që ju nevojiten për të mbështetur një reagim të shëndetshme inflamatore dhe për të inkurajuar vitalitetin e tërë trupit.
Pa Glyten Jo OMGJ (Non-GMO) Vegjetariane
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Menaxhimi i Inflamacionit | Kundër plakjes dhe ndihon jetëgjatësinë | Shëndeti i trurit | Shëndeti i Zemrës | Shëndeti i nyjeve

Enzimat e Përforcuara Super Tretëse

24
BEST SELLER
 • 60 kapsula vegjetariane
 • Artikulli # 02021

Ndihmon tretjen dhe rehatinë - veçanërisht për dietat me bazë bimore

Enzimat e Përforcuara Super Tretëse përmbajnë 10 enzima vegjetariane. Ndihmon në zbërthimin e ushqimeve si proteina, qumështi dhe yndyra-por është formuluar kryesisht për të mbështetur njerëzit në dieta me bazë bimore.
Pa Glyten, Jo OMGJ (Non-GMO) Vegjetariane
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Shëndeti i sistemit tretës

Formula e Fëmijëve LIFE EXTENSION MIX™

27
 • 120 tableta të përtypshme
 • Artikulli # 02199

Multivitamina me shije boronice të kuqe, lehtë për tu përtypur nga fëmijët

Formula e Fëmijëve Life Extension ™ siguron sasi ushqyese të përshtatshme për fëmijët në një Multivitaminë me shije boronice, për një bazë të fortë ushqyese.
Pa Glyten, Jo OMGJ (Non-GMO)

Kapsula Magnezi

15
 • 500 mg, 100 kapsula vegjetariane
 • Artikulli # 01459

Shtesë Magnezi për shëndetin kardiovaskular dhe tërë trupin

Shtesa jonë e magnezit ofron dozën ditore të magnezit që trupi juaj ka nevojë për të mbështetur shëndetin e zemrës dhe kockave, metabolizmin e shëndetshëm të energjisë, funksionin e trurit dhe shumë më tepër.
Gluten free Non-GMO Vegetarian
Health Concerns: Heart Health | Bone Health | Mood Support

Lecitin

24

97% Fosfatide të de-vajosura

 • 454 gram
 • Artikulli # 00020

Promovon strukturën dhe funksionimin e shëndetshëm të qelizave në tru

Lecitin vegane, jo-OMGJ (GMO), i nxjerrë nga soja, mbështet strukturën dhe rrjedhshmërinë e shëndetshme në membranat qelizore, si dhe shëndetin e trurit.
Pa Gluten Jo OMGJ (Non-GMO) Vegjetariane
Shqetësimet Shëndetësore: Shëndeti i Trurit | Shëndeti i Mëlçisë | Detoksifikim

Multivitamina Një-Në-Ditë

29
 • 60 tableta
 • Artikulli # 02313

Shtesë e Multivitaminave dhe Mineraleve

Një dozë e shëndetshme, një herë në ditë, e multivitaminave dhe mineraleve.
Pa Glyten, Jo OMGJ(Non-GMO)
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Kundër plakjes dhe jetëgjatësi

Optimized Carnitine

31
60 kapsula | Artikulli # 02018

Promovon shëndetin e zemrës dhe trurit

Karnitina jonë e Optimizuar ofron tre forma karnitine të studiuara klinikisht që punojnë së bashku për t'ju ndihmuar të shëroheni nga ushtrimet më shpejt dhe të mbështesni shëndetin e zemrës, trurit dhe sistemit nervor
Gluten free | Non-GMO | Vegetarian
Shqetësimet shëndetësore: Menaxhimi i energjisë | Stili i jetesës dhe fitnesi aktiv | Shëndeti i trurit |  Shëndeti i zemrës

Resveratrol

34
 • 100 mg, 60 kapsula vegjetariane
 • Artikulli # 02210

Shtesë kundër plakjes që promovon shëndetin dhe jetëgjatësinë

Shtojca jonë e jetëgjatësisë Resveratrol është bërë me trans-resveratrol, një lëndë ushqyese kundër plakjes që promovon shëndetin dhe jetëgjatësinë, dhe i është shtohar edhe kuercetin bioflavonoid për përfitime të mëtejshme.
Jo OMGJ (Non-GMO),  Vegjetariane
Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore:  Kundër plakjes dhe jetëgjatësi | Shëndeti i zemrës

Super K

33
Shtojca e vitaminës K me K1 dhe dy forma të K2 Super K kombinon vitaminën K1 me dy forma të vitaminës K2 në një shtesë vitaminë K një herë në ditë për të ndihmuar në mbështetjen e shëndetit të kockave dhe zemrës. Rekomandohet për këto shqetësime shëndetësore: Shëndeti i zemrës Shëndeti i eshtrave